Ezek a főzési módszerek mérgezővé tehetik az ételeinket

Azt sokan tudják, hogy mely ételeink egészségesek és az étrendjüket ennek megfelelően alakítják. De azzal kevésbé vannak tisztában, hogy milyen módszerrel érdemes elkészíteni a finomságokat, mivel ha nem jó módszerrel főzünk, akár még mérgezővé is válhatnak ételeink!


Tudta, hogy a mikrózás károsíthatja a koleszterint (HDL, LDL) és a fehérvérsejteket? 

Vagy hogy a hosszú ideig tartó párolással denaturálódhatnak a fehérjék?

Ha nem jó módszerrel főzünk, akár még mérgezővé is válhatnak ételeink!

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Dr. Pukoli Dániel

{picture#https://m.blog.hu/mi/miapanasz/image/10407386_481865991972738_3483657957956095419_n.jpg} {facebook#https://www.facebook.com/dr.pukolidaniel}
Copyright. Dr. Pukoli Dániel. 2019.. Üzemeltető: Blogger.