Fronthíradó: 2019. február 24., vasárnap

Fronthatás: nem várható.
2019. február 24-én, vasárnap frontmentes idő várható. 

A nappal derült és napsütéses lesz, de még hideg. Egyre inkább enyhülés kezdődik, és az évszaknak megfelelő hőmérséklet várható. A reggeli minimum hőmérséklet -5, -9 fok között várható, míg a nappali maximum hőmérséklet +3, +5 fok lesz. Erős szél nem várható, gyenge légmozgás lesz, mely északi irányúnak ígérkezik. 

Milyen panaszok jelentkezhetnek?

A pénteken megérkezett hidegfront okozta görcsös tünetek, köztük a fejfájás is várhatóan megszűnhet, enyhülhet. Hajnalban még fagyra kell számítani, ezért az ízületi megbetegedésben szenvedő emberek ezt igencsak megérezhetik, hiszen az ízületi fájdalom tünetek erősödhetnek. 

De ami jó hír, a nappali felmelegedésnek köszönhetően a tünetek fokozatosan megszűnnek!

A nappali felmelegedésnek és a napsütésnek köszönhetően hangulatunk is derült lesz, mely mind a lelkivilágunknak mind a fizikai erőnlétünknek jót tesz. 

Javaslat a mai napra: minél több időt töltsünk a szabadban és élvezzük a napsütést. Fogyaszunk sok gyümölcsöt és zöldséget, mellyel immunrendszerünket is megerősíthetjük. 

Az ízületi fájdalom tünetek erősödhetnek, viszont a görcsös tünetek, köztük a fejfájás is várhatóan megszűnhet, enyhülhet.

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Dr. Pukoli Dániel

{picture#https://m.blog.hu/mi/miapanasz/image/10407386_481865991972738_3483657957956095419_n.jpg} {facebook#https://www.facebook.com/dr.pukolidaniel}
Copyright. Dr. Pukoli Dániel. 2019.. Üzemeltető: Blogger.