Ugrás a fő tartalomra

Intő jelek, hogy tenned kell a kapcsolatodért

A jól működő párkapcsolatunkba hajlamosak vagyunk belekényelmesedni és sokszor már későn vesszük észre, hogy valami nincs rendben és eltávolodtunk egymástól. Pedig vannak intő jelek, melyekre ha figyelünk, megmenthetjük kapcsolatunkat. 
1. Máshol jobb, mint otthon

Ha a párunk rendszeresen vidáman és boldogan megy el otthonról, de, amint  a munkából megérkezik, kimerültnek és fáradtnak érzi magát, továbbá éjszakába nyúlóan nézi a tévét és ránk sosincs ideje, az egy figyelmeztető jel, hogy kifelé kacsintgat a kapcsolatunkból. 

2. Nem akar beszélgetni

Ha partnerünknek rendszeresen nincs kedve semmihez, amikor éppen beszélgetnél Vele és szívesebben beszélget a kollégájával vagy a haverjaival az mindenképpen intő jel, hogy valamin kellene változtatni, mert ilyenkor másokon keresztül éli meg magát pozitívabbnak és energikusabbnak.

3. Eljátszik a szakítás gondolatával

Annak aki még ragaszkodik a partneréhez rémísztő lehet, ha a partnerünk felveti, hogy mi lenne ha nem lennénk együtt!? Ez azt jelenti, hogy párod eltudja viselni annak a gondolatát, hogy nélküled folytassa az életét és már nincs veled. Ez szinte egy biztos figyelmeztető jel, hogy ő már úton van és keresei az alternatív lehetőségeket, hogy kilépjen a kapcsolatból.