Ugrás a fő tartalomra

Mi kell a nőnek és mi kell a férfinak? Szex vagy valami más?

Mitől lesz férfi a férfi és mitől lesz nő a nő? Mit keres a férfi és mit utál a nő? Az egyik társkereső portál nemrégiben megjelent kutatása szerint a humoros, őszinte és szexi nőkért vannak oda a férfiak, míg a nők a humoros, intelligens, igazi férfias munkákat végző pasikat imádják. A kutatásból kiderült, hogy manapság a hagyományos nemi szerepek már nem számítanak annyira, de azért jó, ha tud főzni a nő, és az sem árt, ha a férfiak teremtik meg az anyagi biztonságot a családnak! 

Az is kiderült, hogy a nyámnyila pasiktól a nők a falnak mennek, míg a férfiak a féltékenykedésre és a "Mi a baj, Drágám?! Semmi"-re ugranak leginkább.

Mi kell a nőnek?A nők számára az a férfi a nagy Ő, aki a szeretetet és egy biztos társat tud neki adni. Imádják a fúrni-faragni tudó, határozott férfiakat! Az sem árt, ha művelt a pasi, jó a humora és még pénzt is keres, nem is keveset! - derül ki a kutatásból. 

10-ből 4 nőnek a méret a lényeg és minden harmadik nő elvárja, hogy bevásárláskor a férfi cipelje a táskát! Az már annyira nem fontos, hogy a férfi szeresse a sört vagy az anyós jelöltet, hiszen csak minden 10. nő tartotta ezt fontosnak.

Mi kell a férfinak?Ha hisszük, ha nem, de egy hűséges, a vicceket értő és nem mellesleg őszinte lelki társra, bájos nőre vágynak a férfiak. A férfiak majdnem fele úgy gondolja, hogy a nő igenis szeresse a szexi fehérneműket. 

A válaszadó férfiak harmadának volt fontos, hogy a nő számára a család és gyermek legyen a fontos és a nő tudjon vasalni is!

De mi kell még nekik?
Az önálló, független és intelligens nő a legvonzóbb a férfiak számára - derül ki a kutatásból.