Fronthíradó: 2019. március 3., Vasárnap

Fronthatás: Enyhe melegfront!2019. március 3-án, vasárnap enyhe melegfronti hatás érvényesül. 

A tavasz harmadik napján a délelőtti órákban felhős, borongós, néhol esős idő várható, azonban a délutáni órákban  a felhőzet felszakadozik és derült időre van kilátás. A reggeli órák néhol még fagyosak lehetnek, a délelőtt folyamán egyre inkább melegszik a hőmérséklet és némely helyen eső várható. A szombathoz képest a nappali hőmérséklet helyenként 3-4 fokkal melegebb lesz, és az ilyenkor megszokott enyhe hőmérséklet várható. A reggeli minimum hőmérséklet 0, +4 fok között alakul, míg a nappali maximum hőmérséklet +10, +16 fok között várható. Többfelé megélénkül a nyugatias szél. 

Milyen panaszok jelentkezhetnek?

Az enyhe melegfronti hatásnak köszönhetően 2019. március 3-án, vasárnap, a frontra érzékenyeknél  fejfájásos tünetek jelentkezhetnek, de jelentősebb egészségügyi panaszokra nem kell számítani. Előfordulhat, hogy álmosságot is érzünk majd. A napi hőingás következtében vérnyomás ingadozásra kell számítani!  

Javaslat a vasárnapi napra: Fejfájás esetén javasolt fájdalomcsillapító bevétele. Fogyasszon rendszeresen, bő folyadékot. Ha jelentősebb egészségügyi panasza jelentkezne, az ezen a napon nem valószínű, hogy az időjárás miatt lenne, ezért lehetőség szerint forduljon orvoshoz és legyen kéznél mindig a telefon és ha szükséges kérjenek segítséget!

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Dr. Pukoli Dániel

{picture#https://m.blog.hu/mi/miapanasz/image/10407386_481865991972738_3483657957956095419_n.jpg} {facebook#https://www.facebook.com/dr.pukolidaniel}
Copyright. Dr. Pukoli Dániel. 2019.. Üzemeltető: Blogger.